BLOGul Lumanarilor Decorative Mia Bella

Pentru cateva zile am fost prezenti la Iulius Mall Timisoara si am experimentat prezenta off-line. Experienta interesanta, experienta ce ne-a facilitat posibilitatea sa cunoastem oameni interesanti, dar sa fim cunoscuti la randul nostru de cei cu care am interactionat.

Cat de "altfel" ar fi, ca atunci cand ai o lumanare parfumata undeva la vedere, undeva unde o poti vedea tu si altii, eticheta acesteia sa redea ceva de interes pentru tine: casatoria ta, botezul copilului sau orice alt eveniment important din viata ta?

Da, desi am plecat de putin timp la drum, avem planuri de dezvoltare in urmatoarea perioada, asa ca am plecat sa cucerim, de fapt sa va cucerim! Sa va cucerim cu produsele noastre, cu calitatea lor, cu aromele, culorile si formele lor!

In articolul de azi, vom face o comparatie intre caracteristicile lumanarilor ce contin parafina si cele care sunt facute din materiale naturale. Dupa cum veti vedea, diferentele sunt atat de mari incat nu prea exista posibilitatea sa stai si sa analizezi si apoi sa iei o decizie. Cele cu parafina sunt periculoase atat pentru oameni (forme de...

Urmatorul concurs...da share postarilor de pe pagina Lumanari Parfumate cu Stil si vei participa la tragerea la sorti din 28.01.2019!

Extragerea a avut loc! Au participat tori cei care s-au inscris ca membri pana pe data de 20.01.2019. Premiul este o lumanare cu aroma de pepene galben. Castigator: Biro Cristian Iosif!

Pentru cei care...au uitat sa zambeasca celui/celei de langa, pentru cei care au uitat sa mangaie, pentru cei care au uitat sa ofere, pentru cei care au uitat sa primeasca, pentru cei care au uitat sa existe, pentru cei care au uitat sa traiasca, pentru cai care au uitat sa iubeasca, pentru toti cei care au uitat....pentru cei care nu...