Lumanare Parfumata Sandalwood Vanilla

Stoc epuizat

Lemn de santal cu subtile nuante de vanilie.

Lemnul de Santal este unul din cele mai valoroase tipuri de lemn din lume. Datorită tăierilor masive, cantitatea de arbori de Santal este în situație critică, astfel că exploatarea este atent urmărită. Santalul este un arbore care face parte din grupa de specii protejate, din această cauză prețul uleiului esențial - care se obține prin distilarea cu aburi a miezului trunchiului și a rădăcinii copacului (și doar din copaci mai bătrâni de 25 de ani) - a crescut în timp, ajungând astăzi să fie unul dintre cele mai scumpe uleiuri esențiale. Să îl tratăm, așadar, cu respectul care i se cuvine.

Aroma de Vanilie are efecte in a elimina simptomele de stress si anxietate. Mirosul de vanilie este unul cald si imbietor. Instant va va duce cu gandul la momente linistite, prajituri si alte lucruri delicioase. Vanilia va mai poate ajuta si la imbunatatirea libidoului.

Lumanarea decorativa trebuie lasata sa arda cel putin doua, trei ore de fiecare data, cu toate fitilele aprinse, astfel ca uleiul de palmier sa se lichefieze pana la marginea borcanului, pentru a se evita formarea unui tunel in jurul fitilului de bumbac.

59,00 RON 80,00 RON
Please select variants first